dilluns, 15 de setembre del 2008

JORNADA D'AGERMANAMENT CATALANOAMAZIC

Un acte d'agermanament CATALANOAMAZIC per tres objectius estratègics:a) Contacte i formació amb la realitat amazic. (La realitat d'un poble molt proper a nosaltres geogràficament i amb una important diàspora que forma una comunitat destacable dins el nostre poble). b) Difusió dins de la comunitat amazic de la Garrotxa de l'ideari independentista (entenent com una mateixa lluita la que fa refrència a l'alliberament dels dos pobles).c) Foment de l'expansió i dels llaços amb una entitat com l'ACDPAC que pot esdevenir un referent dins de la comunitat amazic i alhora difondre dins d'aquesta la necessitat d'implicar-se en la lluita nacional catalana.

Entitats organitzadores: La Greda Col·lectiva Independentista de la Garrotxa, Associació Cultural dels Drets del Poble Amazigh a Catalunya i Igman-Acció Solidària.

Han Col·laborat: Esplais de la Garrotxa, Ajuntament d'Olot.


Programa d'actes.DISSABTE 10/05/08: Al final tots els actes s'han celebrat el espai Núria perquè feia un dia plujós16h Gimcana. Dues cultures unides per la mediterrània.17 – 20h jam sessions amb músics amazics i olotins.20h Parlaments.21h Sopar Popular amb degustació de gastronomia amazic (Tamarraqt, carn amb prunes, couscous vegetal, te i pastes).22H Concert de música tradicional amaziga amb el grup BOUARFA AYYAWN.


http://www.naciodigital.cat/lagarrotxa/index.php?seccio=noticies&accio=veure&id=5814

http://www.coneixmon.org/events/ca_ES/2008/05/10/06/

http://classificats.nosaltres.cat/anuncis/detall/19596/ca_ES

http://elsud.org/node/2155