dimecres, 8 de novembre del 2017

Concentració davant el Consolat del Marroc a Girona en rebuig al falç judici als activistes rifenys
El Comitè Gironí del Moviment Popular Rifeny, en una nova protesta de denúncia amb una altra concentració, en l’acció que porta sota el títol “Tots som Zafzafi" #TotssomZafzafi #Totssomsegrestats i novament davant el consolat del règim dictatorial del Marroc a Girona.

El Moviment Rifeny recorda que hi ha un miler de segrestats, i la violació continua de drets fonamentals per part del règim del Marroc.

La població rifenya va sortir al carrer per demanar justícia per l’assassinat del jove Mouhcine Fikri, i les protestes van continua per reclamar més dignitat, justícia social i democràcia, aquestes demandes es van concretar en dossier que recollia les diferents necessitats de la població, principalment #hospital #universitat #feina i la fi de la desmilitarització del Rif

Una desena de persones assisteixen a la concentració, el dia 7 de novembre de 2017, en una acció més del Moviment Rifeny a Girona.

Aquest dimarts 7 de novembre, el líder rifeny Nasser Zafzafi i la resta dels dirigents del Moviment Popular Rifeny seran jutjarats i condemnats a duríssimes penes. Davant aquesta injustícia i d'aquesta barbaritat, fem una crida a la Unió Europea i tota la comunitat internacional a intervenir per exigir la llibertat de tots els activistes rifenys i així com pressionar el règim del Marroc perquè atengui totes les demandes socials del poble rifeny i del conjunt del poble marroquí.

Concentració del Moviment #Rifeny davant el consolat del Marroc a #Girona per exigir la llibertat dels més 1500 persones rifenyes segrestades pel règim dictatorial marroquí 07-11-2017

El Moviment Rifeny a les comarques gironines torna a exigir la llibertat de les detingudes rifenyes que el règim marroquí ha privat de llibertat per el simple fet d'expressar i reivindicar dignitat i demandes socials i alerta sobre la greu situació dels activistes que es troben en vaga de fam des de fa setmanes.

Exigirem la llibertat de tots els presos polítics segrestats!!!

Per veure més fotos de