dimarts, 26 de setembre del 2017

Concentració silenciosa del Moviment del Rif davant el Consolat del Marroc a Girona
El Comitè Gironí del Moviment Popular Rifeny davant la escalada de repressió del règim marroquí contra el Moviment Rifeny, continua la seva protesta pacífica de denúncia amb una concentració silenciosa dintre l’acció “Tots som Zafzafi" #TotssomZafzafi #Totssomsegrestats i novament davant el consolat del règim dictatorial del Marroc a Girona.

Denunciem una vegada més els centenars de segrestats, i la violació de drets fonamentals de les persones detigudes, trencament dels domicilis per aterroritzar les famílies, els insults i les humiliacions a la población pacífica rifenya.

La població rifenya va sortir al carrer per demanar justícia per l’assassinat del jove Mouhcine Fikri, i les protestes van continua per reclamar més dignitat, justícia social i democràcia, aquestes demandes es van concretar en dossier que recollia les diferents necessitats de la població, principalment #hospital #universitat #feina i la fi de la desmilitarització del Rif

Una ventena de persones assisteixen a la concentració, 25 de setembre de 2017, en una acció més del Moviment Rifeny a Girona.

#Tots_som_Zafzafi #Marra_d_Zafzafi كلنا معتقلين وقفة تنديدية concentració silenciosa per exigir l’alliberamment de totes les activistes rifenyes.


Exigirem un dia més la llibertat de tots els presos polítics segrestats!!!Per veure més fotos de Concentració silenciosa a Girona per denunciar el règim Marroc