dimecres, 28 d’agost del 2019

Segueix el degoteig de renúncies a la nacionalitat marroquina entre els presos polítics del Moviment Rifeny


Segueix el degoteig de renúncies a la nacionalitat marroquina entre els presos polítics del Moviment Popular del #Rif que es troben ostatges a les presons del règim alauita del #Marroc
El pres polític #AbdelaliHoud, condemnat a cinc anys en vigor, va correspondre ahir amb el ministre de Justícia Ugar i el fiscal principal delegat de la presó de Tànger II i on els notifica la petició de revocar la ciutadania marroquina i eliminar la promesa d’adscripció al rei.
♓ #iwa_s_kkarit_atc_rum
✊ #FreeRif #FreeAbdelaliHoud #FreethemAll

Nasser Zefzafi i altres presos polítics rifenys renuncien a la nacionalitat marroquinaNasser Zefzafi i altres presos polítics rifenys renuncien a la nacionalitat marroquina.
Un grup de presos polítics rifenys, inclòs el líder del moviment popular del Rif, Nasser Zefzafi, han renunciat a la nacionalitat marroquina en un missatge que ha difós el seu pare en directe pel seu compte de facebook aquest divendres 23/08/2019. Els ostatges rifenys a la presó del règim alauita del Marroc, Ras El Ma a #Fes, també diuen que a partir d’ara responsabilitzaràn l’estat marroquí de qualsevol dany físic o mental que pateixin ell i els altres activistes. Nasser també demana a la comunitat i autoritats internacionals que vigilin el seu cas i situació
Els 6 firmants del comunicat de renúncia a la nacionalitat marroquina: ​Nasser Zafzafi, Nabil Ahamjik, Zakaria Adahchour, Samir Ighid, Mohamed Haki, Wassim El Boustati.

✊ #FreeRif #FreeZefzafi #FreethemAll