dilluns, 9 de juliol de 2018

El Moviment Rifeny torna a sortir a Salt en una manifestació multitudinàriaMés de 400 persones tornen a sortir al carrer en una manifestació a Salt, aquest diumenge 8 de juliol, és la segona marxa que es fa, després de l’any passat, i aquesta vegada és en rebuig a les duríssimes condemnes de la cupula del Moviment Rifeny, que es troba empresonada preventivament a Casablanca, des de fa més d’un any.

La protesta, amb el títol de “La marxa de la firmesa”, és una més sobre la situació de repressió del règim marroquí que pateix el Rif, i per exigir l’alliberament de tots els milers de presos polítics segrestats i empresonats en diferents presos de l’Estat Marroqui.

Aquesta nova manifestació, com totes les accions del comitè gironí són sota el nom “Tots som Zafzafi" #TotssomZafzafi #Totssomsegrestats #Marra_d_Zafzafi.

La manifestació que s’ha portat a terme entre el 8 de juliol de 2018 han participat més dels membres del comité de les comarques de Girona, i altres activistes vinguts de Barcelona, i sobre tot els veïns i les veïnes de la ciutat de Salt, la marxa que ha començat al passeig Santa Eugènia de Girona i es va finalitzar a la plaça Llibertat de Salt.

Durant la manifestació i com sempre s’ha tornat a exigir la llibertat dels més 2000 activistes rifenyes segrestades pel règim dictatorial marroquí

A més dels lemes de sempre de “Fora Fora El Makhzn del Rif, Visca el Rif, Visca el Poble, llibertat Nasser Zafzafi, llibertat presos polítics...

Exigirem la llibertat de tots els presos polítics!!!Per veure més fotos
diumenge, 8 de juliol de 2018

Marxa del Moviment Rifeny a Salt en rebuig a les duríssimes condemnes contra els militants rifenysDavantles sentències injustes, amb més de 300 anys de presó, contra els 53 militants rifenys empresonats a Casablanca, des de fa 13 mesos, per reclamar un hospital, una universitat i feina, i mentre els corruptes i els assassins lliures pel món...
En aquest sentit el comitè rifeny de les comarques gironines en assemblea del passat 27/06/2018 a Quart per unanimitat ha decidit convocar una manifestació a Salt, per rebutjar aquestes sentències polítiques que nómes persegueixen fer més patiment a les famílies i castigar el nostre poble. 
La manifestació que es farà aquest diumenge 08/07/2018, i començarà a les 17 hores, i amb sortida des de la plaça travessia Santa Eugènia, fent un recorregut fins la plaça Llibertat de Salt.
Fem una crida a tota la ciutadania de Salt, de les comarques gironines i d'arreu a assistir a aquest esdeveniment per defensar els drets humans de la població rifenya en particular i del conjunt de la ciutadania en general.


Salutacions,

Acdpac / Moviment rifeny

Xerrada a Llagostera: Revolta i Repressió al Rif
Llagostera Solidària ha organitzat una xerrada sobre la situació greu que es viu en el Rif. La xerrada que estava conduida per un membre del comitè gironí del Moviment Rifeny ha apropat als veins i veines de la comunitat rifenya de Llagostera i també a altres ciutadans del municipi.

La xerrada que ha tingut lloc, el dissabte, 7 de juliol al Centre Cultural Can Roig de Llagostera, va ser impartida per l’activista rifeny Miloud Boukzini.
Per veure més fotos de
Xerrada:Revolta i Repressió al Rif

Per veure video