diumenge, 28 d’octubre del 2012

ACDPAC dóna suport a l’Assemblea Nacional Catalana



L’associació cultural pels drets del poble amazic a Catalunya en el seu objectiu de complir els fins per la qual es va constituir, va decidir en reunió ordinària de la seva direcció del passat 23/09/2012 donar suport a l’Assemblea Nacional Catalana, i així mateix manifestar el nostre compromís amb totes les reivindicacions legítimes del conjunt del poble català.

Com a associació catalana que som, i com a ciutadans d’aquest país, nascuts al Nord d’Àfrica, volem deixar clar que nosaltres també estimem aquesta terra més o igual que els que han nascut aquí o han arribat abans, per tant qualsevol decisió que afecti al futur d’aquest país, també ens afectarà a nosaltres i els nostres fills. Per tot això volem que en cas de celebració d’un hipotètic referèndum sobre la independència de Catalunya, també volem participar en la votació com la resta de ciutadans d’aquest país.

Cal recordar que com a persones d’origen amazic sempre hem compartit i hem estat al costat de les reivindicacions del poble català, i a més sempre hem actuat com a fidels ambaixadors de la qüestió catalana als nostres països d’origen i arreu, i per l’altre i com a part de la societat catalana, ens sentim compromisos i obligats a preservar la identitat cultural catalana i també la amaziga i a treballar per el progrés econòmic d’aquest país.

Nosaltres treballarem com hem fet fins ara, i amb els nostres humils mitjans per la llibertat dels pobles català i amazic, i també estarem a disposició de la societat catalana i amaziga per a participar i a col·laborar per aconseguir aquest legítim objectiu.



26 d’octubre de 2012



Membres de l’associació catalano amaziga ACDPAC amb la presidenta de la ANC Carme Forcadell (Presentació ANC a Roses, 26-10-2012)