dilluns, 11 de juny del 2018

Membres del Moviment Rifeny s’acampen durant una setmana davant el Consolat del Marroc a Girona



Una desena de membres del Comitè Gironí del Moviment Rifeny tornen a acampar-se durant una setmana, del 8 a 15 de juny, per continuar protestant sobre la situació de repressió del règim marroquí a la regió del Rif, i per exigir l’alliberament dels milers de presos polítics segrestats en els últims mesos.

L’acampada, com totes les accions del comitè gironí són sota el nom “Tots som Zafzafi" #TotssomZafzafi #Totssomsegrestats #Marra_d_Zafzafi.

La manifestació que s’ha portat a terme entre els dies 8 al 15 de juny de 2018 han participat els membres del comité de les comarques de Girona, i altres activistes vinguts de Barcelona, ha tingut lloc davant el consolat del Marroc a Girona.

Durant l’acampada concentració s’ha tornat a exigir la llibertat dels més 2000 activistes rifenyes segrestades pel règim dictatorial marroquí

A més dels lemes de sempre de “Fora Fora El Makhzn del Rif, Visca el Rif, Visca el Poble, llibertat Nasser Zafzafi, llibertat presos polítics...

Exigirem la llibertat de tots els presos polítics!!!






L’acampada que durarà una setmana, del 8 a 15 de juny, que coincideix amb el procés judicial dels activistes rifenys empresonats a Oukacha, a Casablanca fa més d’un any, i que està tenint lloc aquesta dies.


Aquesta protesta és per denunciar el judici polític, l’absència de separació de poders al Marroc, i la mancança de garanties per un judici just i neutral.


Tot fa preveure penes condemnatòries durìssimes per fets que han fabricat amb la intenció de causar dolor a les famílies dels segrestats i al conjunt del poble rifeny, i així fer callar qualsevol demanda social o democràtica i tallar d’arrel el moviment pacífic rifeny.


El Moviment Rifeny a les terres gironines conscient de la barbàrie i de lo que es capaç el règim marroquí, ha organitzat l’acampada davant el consolat del Marroc a Girona, per pressionar i denunciar la impunitat del règim envers els activistes i la població rifenya en general, en aquest sentit fa una crida a la comunitat internacional per inèssima vegada, per aturar a temps la intenció macabra que està planejant el règim alaui contra la població rifenya.











Exigim la llibertat de Nasser Zafzafi i de tots els detinguts rifenys!!!