diumenge, 8 de juliol del 2018

Marxa del Moviment Rifeny a Salt en rebuig a les duríssimes condemnes contra els militants rifenysDavantles sentències injustes, amb més de 300 anys de presó, contra els 53 militants rifenys empresonats a Casablanca, des de fa 13 mesos, per reclamar un hospital, una universitat i feina, i mentre els corruptes i els assassins lliures pel món...
En aquest sentit el comitè rifeny de les comarques gironines en assemblea del passat 27/06/2018 a Quart per unanimitat ha decidit convocar una manifestació a Salt, per rebutjar aquestes sentències polítiques que nómes persegueixen fer més patiment a les famílies i castigar el nostre poble. 
La manifestació que es farà aquest diumenge 08/07/2018, i començarà a les 17 hores, i amb sortida des de la plaça travessia Santa Eugènia, fent un recorregut fins la plaça Llibertat de Salt.
Fem una crida a tota la ciutadania de Salt, de les comarques gironines i d'arreu a assistir a aquest esdeveniment per defensar els drets humans de la població rifenya en particular i del conjunt de la ciutadania en general.


Salutacions,

Acdpac / Moviment rifeny