dimarts, 30 de desembre del 2008

Acte de celebració del nou any Amazic 2959 a l'Alt Empordà


Azul/Hola,

L'associació "ACDPAC" convida a tota la ciutadania a l'acte de celebració de l'entrada del nou any Amazic 2959 (YANNAYER 2959).

L'acte serà el diumenge 18 de gener de 2009 a les 17 hores de la tarda i es farà a la Catequística (C. Rector Arolas, 4 Figueres)

Per a més informació envieu un missatge a: acdpac@hotmail.com


Us adjuntem el cartell.



Us desitgem un bon any 2959/2009

dilluns, 29 de desembre del 2008

Curs Inicial de Català i de coneixement de l’entorn per a persones nouvingudes

El curs de català i coneixement de l’entorn que hem organitzat és per a satisfer una demanda que ha rebut l’associació en la qual es demanava que les classes siguin els dissabtes perquè puguis participar persones que no poden assistir entre setmana sempre respectant els cursos que ofereixen les diferents administracions i no duplicar l'oferta ja existent, a la qual hem donat una resposta satisfactòria.
Hem organitzat un curs de català però també on es dona informació sobre l’entorna i sobre els serveis públics tot enfocat a les necessitats de les persones nouvingudes.
Nosaltres creiem que aquestes persones han de aprendre la llengua del país, perquè és la manera més fàcil de estimar el país que ens acull i també per a que els nous ciutadans tinguin les mateixes opurtunitats que els ciutadans autòctons.
Així facilitarem el coneixement mutu i la convivència entre totes les persones que viuen al municipi.