diumenge, 11 de juny del 2017

Segona acció a Girona davant dels segrestos massius dels activistes del Moviment Rifeny



El Comitè Gironí del Moviment Popular Rifeny davant la escalada de repressió del règim marroquí contra el Moviment Rifeny, practicant desenes de detencions diàriament coincidint amb el començament del mes de Ramadà, s’ha iniciat el passat dissabte 03/06/2017 i durant el mes de juny concentracions de protesta davant el consolat del règim dictatorial que té el poder al Marroc.

Aquesta acció que se inicia sota el nom de “Tots som Zafzafi" #TotssomZafzafi pretén crida l’atenció de la comunitat internacional per intervenir davant la impunitat de l’Estat del Marroc i aturar la persecució dels activistes del Moviment pacífic rifeny, la desmilitarització de la regió d’Alhucemas i de la resta dels territoris del Rif.


Recordem que les protestes rifenyes persegueixen demandes socials bàsiques per a la població, i que el Moviment Rifeny resumeix en la formula #hospital #universitat #feina i #stopmilitarització


Uns centenars de persones assisteixen aquest dissabte, 10 de juny de 2017. en una segona acció del Moviment Rifeny a les terres gironines sota el nom #TotssomZafzafi #Totssomsegrestats.

En aquesta segona acció de la campanya " Tots som Zafzafi " 10/06/2017 El cònsol intenta impedir la manifestació aparcant el cotxe a l'espai de la concentració i posant altaveus amb versos del Cora i amb desplegament d'una bandera gegant del Marroc.


Exigirem fins al final la llibertat de tots els presos polítics segrestats!!!