divendres, 2 de novembre del 2018

Habib Sabbar nova víctima del règim marroquí


L'escena Imad El Attabi torna a repetir-se amb Habib Sabbar, que va ser assassinat a trets, també per la marina reial Marroquí.
Amaguen el cos del jove de Al-Hoceima, quan va ser assassinat el 25/09/2018 a de Tetuan, juntament amb la rifenya Hayat Belkacem, quan fugien del Marroc cap a Espanya en pastera.
El cos de Habib Ssabar va ser portat a Rabat i enterrat en secret sense el coneixement de la seva família ...Fins que la fúria del carrer rifeny s'absorbeixi.
En la declaració del seu germà , va dir: "No volen que veiem al meu germà i no sabem on estava amagat".
La seva família ja dorm davant de l'hospital militar de Rabat fins a poder tenir notícies del seu fill.

I segueix la repressió del règim de Marroc contra els joves rifenys





Els tribunals de primera instància d'Alhoceima van lliurar un total de 50 anys de presó el 30 d'octubre a 14 detinguts que van protestar contra el veredicte emès el 28 de juny contra detinguts del moviment riffian a Oukasha, CasaBlanca
-6 anys de presó: Hicham Akrouch-4 anys de presó: Achek Azouagh, Hicham Addawairi, Anas Belhaj, Essam El Hadouchi, Abdoulbayit El Houdifi-3 anys a la presó: Karim Azlaoui, Amin Hamich, Mohamed (Rubio), Mohamed El Bouchaibi, Jamal Benaissa, Hakim Benaissa, Ibrahim Benaissa, Moustafa Loukili

Karim Lachkar, l'altre activista assassinat pel règim del Marroc

Karim Lachkar, assassinat el 27/05/2014


Karim Lachkar, assassinat el 27/05/2014


Autor del article: Fikri El Azrak

La policia marroquina a la ciutat Rifenya d'Alhucemas, van detenir el sindicalista i esquerres "Karim Lachkar" i després el van torturar fins a la mort als calabossos de la comissaria central de la mateixa ciutat. Aquesta dolorosa notícia es va estendre ràpidament, el 27 de maig, a través de xarxes socials i xarxes de notícies, l'esdeveniment es converteixi en "el tema de l'opinió pública" per a tots i cada demòcrates dins i fora del Rif.

Es tracta d'un altre dels assassinats dels òrgans de repressió de l'Estat Alauita del Marroc contra el poble del Rif, i dins de la mateixa estació de policia de l'infame assassinat dels cinc joves que estaven en la vigília dels 20 febrer de 2011, una estació de policia que va torturar a molts fills d'Alhucemas al llarg de la història política contemporània.

Cal tenir en compte en aquest context, que l'última víctima ve per la creixent repressió ferotge contra el Rif promoguda pels estaments oficials del règim del Majzen, i aquesta nova onada d'intimidació, té com a objectiu sotmetre els joves rifenys que mai han acceptat inclinar-se a un altre al llarg de la seva història, i així acabar amb l'esperit de resistència arrelat en la seva memòria i la seva consciència durant segles.

L'assassinat del jovent sindicalista "Karim Lachkar", al mateix temps que l'activista amazic "Samir grapes" no són només senyals que mostren clarament la nova onada de repressió que recorden els anys de plom,  i els acords entre les potències colonials i el règim alauita de 1956, amb una clara venjança fins exterminar el poble del Rif i esborrar la seva existència i això es va veure ràpidament amb els esdeveniments posteriors de 1958/1959 on els criminals a ordre de Hassan II, van portar a terme el genocidi i la neteja ètnica contra la població rifenya. Es van trobar amb el silenci terrible fins i tot des de les files del anomenats democràtes, com si no es tractés de drets humans de persones que han estat sotmeses a un dels crims més atroços contra la humanitat en la història.

El màrtir "Karim Lachkar" un alt membre del sindicat dels pescadors d'Alhucemas, un membre de la Joventut Federal Anteriorment, el seu germà també màrtir "M'Hamed Lachkar", que va morir al seu torn en circumstàncies similars el 1995, després que havia estat el 1973 a la presó a causa de la seva ideologia marxista-leninista, i això vol dir, entre altres coses que l'assassinat del tirà no era arbitrari ...

És una venjança contra una família militant rifenya, però l'últim màrtir era conegut en els cercles d'Alhucemas per la seva lluita per millorar la situació econòmica i social de la gent del Rif, i la seva desesperada defensa dels drets de la gent que treballem en el mar, i contra el suborn i la corrupció rampant en el sector de la pesca marina, que és un dels més importants fons de la corrupta família alauita i dels seus aliats.

La manipulació dels mitjans afina al règim ràpidament van promoure notícies falses com que, la víctima estava borratxa i que va morir per la seva falta de documents d'identitat.

El màrtir va ser assassinat dues vegades per la policia de l’ocupant marroquí:

La primera a la comissaria de policia a l'interior dels seus calabossos, després de la seva detenció, a les tres en punt del matí i torturat fins a la mort.

I en segon lloc, quan els assassinsl van traslladar el cos a l'hospital regional i van pressionar els metges per falsificar el certificat de defunció, i dir que el màrtir va morir a l'hospital i així eviten la seva participació (vegeu un article en el lloc siwel.info dret a la delinqüència au intendència d'Al Hoceima: la policia marroquina falsifica l'acta de defunció de la victime, també vegeu l'informe / cronologia dels esdeveniments preparats per l'Associació marroquina de drets humans, sucursal d’Alhucemas).

El sistema Mafiós va assassinar el màrtir dues vegades alhora, i va assassinar dues vegades la psicologia de les persones rifenyes:

El primer quan el màrtir / heroi va ser assassinat de manera horrible dins de l'estació de policia fins la mort on es van assassinar també els cinc màrtirs del 11de febrer de 2011.

En segon lloc, el règim utilitza tots els mitjans i dispositius del sistema per a la falsificació dels fets a través d'informes de seguretat i agents dels serveis intel·ligència, destinades a l'absolució de la policia, incloent un informe mèdic realitzat pel Laboratori d'Ibn Rushd per a la medicina forense a Casablanca on van fer constar que el màrtir "va morir com a conseqüència d'una hemorràgia interna a les 4h15 min, és a dir abans d'arribar a la estació de policia.

Els diversos òrgans del sistema sempre a disposició del règim... comunicació, la policia, judicial, política, etc ... sobre aquest tema (com en altres casos) i de tots els delictes a la llarga llista de crims comesos per aquest règim, el que s'auto anomena a el mateix "estat de dret". Un règim realment d'assassins assassina a qualsevol que no estigui d'acord amb els seus menyspreables trames.

Aquest últim crim que va causar la mort de l'heroi Karim Lachkar, que recorda a una sèrie d'altres crims comesos pel sistema de Mohammed VI, que es deia que "talla amb anys foscos", similar als crims comesos pel criminal Hassan II des de l'aparició del que ara es diu l'estat del Marroc a mitjans dels anys cinquanta. El segle passat. Crims 1958/1959, 1984, 1991, 2004, 2005, 2011, 2012, 2014 i contínua.

Només durant els últims quatre anys, l'ocupació policial marroquina va torturar a cinc persones joves fins la mort a les masmorres de la mateixa comissaria, que va ser l'assassinat de Lachkar, i desprès van cremar els seus cossos en una agència bancària per disfressar l'opinió pública nacional i internacional, el fet que els joves són només "lladres" volien robar un banc. L'endemà, el 21 feb 2011, aquests mateixos assassins van atacar amb un cotxe de les forces auxiliars a joves reunits a la ciutat d'Imzouren i van passar per sobre d'un dels manifestants.

Vuit mesos més tard, concretament el 07 octubre 2011, amb motiu de la visita de Mohammad VI al Rif, els cotxes de la Guàrdia Reial van atropellar i van passar per sobre de dos nois en la plenitud de la vida, i ningú va informar d'aquest altre crim.

El 27 d'octubre de 2011, el règim alauita assassina l’activista Kamal El Hassani mitjançant la Baltagia per dur a terme el crim.

Entre el 8 i 11 de març de 2012, el règim assassí mitjançant l'enviament de tot tipus d'òrgans repressius a la ciutat de Aït Bouayach enmig de manifestacions i assegudes del jovent de la ciutat contra la marginació i la repressió Al Majzen. El resultat va ser la tortura, la repressió, les detencions lliures, els atacs als ciutadans i el robatori de béns, conseqüències que molts joves encara pagaven. En resum, un altre intent del règim de liquidar la població rifenya i matar l'esperit de resistència davant la tirania.

La magnitud de la violència en aquests esdeveniments va tornar ràpidament el rellotge per recordar la massacre de "1958". Sense cap dubte, el règim vol demostrar que no oblida i no ha canviat, i està a punt per tornar a la història en cada moment, però els codis genètics dels rifenys segueixen sent difícil de dominar. La dignitat de la població Amazigh del Rif  té un codi genètic diferent que difereix del codi del Majzen, el que fa que sigui impossible d’esborrar.

L'autor d'aquestes línies modestes va ser objecte d'un intent fallit d'assassinat, quan va arribar el 29 de gener de 2012  vaig ser atacat per dos auxiliars dels òrgans repressius a la casa de la meva família a la ciutat d'Alhucemas Aaroui (província de Nador), amb un resultat amb fractures profundes en el nivell del meu crani i em vaig salvar de la mort miraculosament, i encara pateixo fins avui Invalidesa parcial identificada pel metge que el tracta en un 20%.

Avui dia, la infame policia marroquina assassina un altre activista sindical a sang freda, una sèrie d'assassinats de la mateixa manera o pitjor que seguiren i faren servir també contra nosaltres o qualsevol opositor al règim, sense parlar de les víctimes de negligència mèdica, especialment els pacients amb càncer que estan morint .... Seguint
El que és realment lamentable de tot això, que alguns dels "esclaus" dels espectres de la societat civil que no dubten en els aplaudiments a la suposada "transició democràtica" des de l'arribada de Mohamed VI al tron ​​en 1999. aquells que estan cantant el mateix discurs a la vista de les càmeres que el Marroc s'ha convertit en un país democràtic i en un "estat de dret", en particular des de l'establiment de la comissió de l'equitat i la reconciliació, que només ha distorsionat els fets relacionats amb violacions dels anys seixanta i setanta ... el que s'anomena anys de plom, on es va donar la volta a la víctima botxí i la víctima alegre!

Qui va dir que els anys de bales s'han anat sense retorn? Qui ha dit que el Marroc és un estat "de llei i de dret" reconciliar-se amb el passat i oblidar les greus violacions de drets humans, i la resposta donada als màrtirs i les víctimes de la segona meitat del segle passat? Qui va dir que la repressió i la tortura ja no existirien sota Mohammed VI? Qui vol dir que el Marroc és l'estat de les institucions?

El sistema del Majzen és mafiós no entén la democràcia i el llenguatge dels drets humans, i des de la seva ocupació del Rif, segueix matant i torturant, segrestant, i fer que la gent morí de fam i punxar-la a la emigració. Des de fa més de mig segle, i alguns exigeixen,però la democratització de la vida política, però no entenen que el problema bàsic, és que el règim no entén el seu idioma, i només entén la llengua del saqueig, dels delictes, i tot tipus de tortures i assassinats.

Això indica que no hi ha solució a aquest sistema podrit, sense una veritable revolució amb objectius integrats per tal d'eradicar aquest monstre i desarrelar-lo de les seves arrels.

La seguretat i la pau no vindrà sense l'alliberament del Rif, que és l'únic que aturarà la sang dels màrtirs del règim alauita, i l'establiment de l'estat de dret i la llei real.

Aquesta és l'adreça original per a qui vulgui veure l'article:

Le Makhzen nous assassins, et nous jusqu'à quan resterons-nous a «demander des réformes»?

Fikri2959@yahoo.fr
https://www.facebook.com/elazrakfikri

Abdelhafid El Haddad, la segona víctima del règim del Marroc contra el Moviment Rifeny

Abdelhafid El Haddad, assassinat el 18/08/2017


Abdelhafid El Haddad, assassinat el 18/08/2017