dimarts, 22 de maig del 2012

EL jugador Noredine Errotbi homenatjat a Roses



El passat diumenge 20 de maig de 2012, l'Associació cultural pels drets del poble amazigh a Catalunya ha organitzat un partit de futbol a l'estadi municipal Camp Mas Oliva de Roses, entre l'equip de l'associació i l'equip alemany VfB Germania Halberstadt, esdeveniment que es realitzava per homenatge al jugador amazic Noredine Errotbi, ex futbolista del Hilal de Nador i del Regional de Roses.

Un partit amistós entre dos conjunts, un que representava Tamazgha (Nord Àfrica) i l'altre Alemanya, on ha guanyat l'esportivitat i el respecte mutu entre els dos equips, al final el partit ha acabat a favor dels rosincs amb un 5 a 3.

El jugador rosinc d'origen amazic ha manifestat la seva satisfacció, i agraït a l'associació catalano amaziga aquest homenatge a la seva persona.

ACDPAC TAMAZGHA 5 - 3 ALEMANYA


















enatge a la seva persona.eva satisfaci
Una fotografia d'arxiu de l'equip amazic Hilal de Nador

dilluns, 21 de maig del 2012

El Govern Mustafa Abdul Jalil Gaddafi comença a liquidar físicament els amazics


Van coincidir les declaracions de les organitzacions amazigues, liderats pel Congres Mundial Amazigh, quan va dir en el seu comunicat després del discurs de l'alliberament de Mustafa Abdul Jalil, àlies Mustafa Abdul Jalil Gaddafi, que la Líbia encara no s’havia alliberat. S'ha confirmat avui que l'extermini de Gaddafi dels amazics està encara en curs, en l'era del segon govern Gadafista assignat per França.

Els Tuareg de Líbia exterminats físicament a Ghadames ", cita la televisió líbia, (veure el 
vídeo):

La demolició de cases dels tuareg a Ghadames:

Els Touareg (els amazics) de Ghadames sorten per a manifestar-se i per a demostrar la condemna a l'holocaust col·lectiu que va tenir lloc a Ghadames:

A l'arrel d’aquest esdeveniment, Moussa El Kouni el representant oficial dels tuareg en el Consell de Transició libi anuncia la seva renúncia del Consell de Transició:


Font: amazighworld.org

Marroc; Multituds a Aït Bouayach surten al carrer en contra de les "detencions polititzades"