dilluns, 9 de juliol del 2018

El Moviment Rifeny torna a sortir a Salt en una manifestació multitudinària







Més de 400 persones tornen a sortir al carrer en una manifestació a Salt, aquest diumenge 8 de juliol, és la segona marxa que es fa, després de l’any passat, i aquesta vegada és en rebuig a les duríssimes condemnes de la cupula del Moviment Rifeny, que es troba empresonada preventivament a Casablanca, des de fa més d’un any.

La protesta, amb el títol de “La marxa de la firmesa”, és una més sobre la situació de repressió del règim marroquí que pateix el Rif, i per exigir l’alliberament de tots els milers de presos polítics segrestats i empresonats en diferents presos de l’Estat Marroqui.

Aquesta nova manifestació, com totes les accions del comitè gironí són sota el nom “Tots som Zafzafi" #TotssomZafzafi #Totssomsegrestats #Marra_d_Zafzafi.

La manifestació que s’ha portat a terme entre el 8 de juliol de 2018 han participat més dels membres del comité de les comarques de Girona, i altres activistes vinguts de Barcelona, i sobre tot els veïns i les veïnes de la ciutat de Salt, la marxa que ha començat al passeig Santa Eugènia de Girona i es va finalitzar a la plaça Llibertat de Salt.

Durant la manifestació i com sempre s’ha tornat a exigir la llibertat dels més 2000 activistes rifenyes segrestades pel règim dictatorial marroquí

A més dels lemes de sempre de “Fora Fora El Makhzn del Rif, Visca el Rif, Visca el Poble, llibertat Nasser Zafzafi, llibertat presos polítics...

Exigirem la llibertat de tots els presos polítics!!!







Per veure més fotos