dimarts, 24 de setembre del 2013

Gran debut del Rif Stars en competició oficial




El nou projecte de l’associació ACDPAC, ja és realitat, així és compleix un dels objectius pels quals es va crear l’entitat.

Aquest passat dissabte 21 de setembre, Tot just 2 mesos després de donar-se d’alta com a club a la Federació Catalana de Futbol (FCF), el Rif Stars guanya el Verges CF en un partit jugat com a locals al Camp Municipal Mas Oliva de Roses, amb triplet de Iliass Esserti (3 a 2) en un històric debut del club catalano amazic en competició oficial.

El conjunt empordanès compte amb un grup de joves jugadors compromesos, vinguts des de diferents punts de la comarca i un equip tècnic molt experimentat, això ha permès formar un equip equilibrat i amb una gran capacitat per a competir amb els altres clubs de la categoria.

Destacar que la direcció de l’entitat està fent molts esforços per mantenir el club, fins i tot aportant recursos personals, per fer front les dificultats que comporta l’inici del campionat, per tot plegat l’associació estarà molt agraïda a possibles col·laboracions externes.