diumenge, 29 de maig del 2011

ACDPAC felicita el Barça per la seva Quarta Champions League







El Barça torna a fer història a Europa i un altre cop a Wembley, l’equip de guardiola aconsegueix la quarta Champions League.
L’associació vol felicitar el campió, i especialment vol agrair la valentia i el patriotisme del jugador amazic del Barça Ibrahim Afellay, amb la seva exhibició de la bandera amaziga durant les celebracions de la copa de campions al Camp Nou, amb la qual cosa ens reafirma un altre cop el seu compromès amb els amazics i amb la causa amaziga.

Recalcar que també els jugadors del Barça el malià Seydou Keita i el canari Pedro González són d’origen amazic, tot i que ells no hi son conscients.

Visca el Barça, Visca Catalunya i visca els amazics




Barça, Quarta Champions League, molts amazics en les celebracions de Figueres

2 comentaris:

ibrahim ha dit...

molts hem dubtat del compromís i la valentia de Afellay com amazic, però avui ho ha demostrat en un escenari perfecte i ideal, sens dubte el millor regal que pot rebre un amazic cule, moltíssimes gràcies ets més gran del que pensàvem.

Zouhair Rotbi ha dit...

aquesta exhibició de la bandera amaziga desvirtua les afirmacions de la televisió àrab Aljazeera, la qual sempre s'ha referit al jugador com a holandès d’orígens àrabs