divendres, 19 d’octubre de 2012

ACDPAC; Accions de seguiment per denunciar el immobilisme davant la greu crisi econòmica




L’associació cultural pels drets del poble Amazigh a Catalunya denuncia que la situació és crítica i calen accions valentes i no ideològiques per posar remei al patiment de moltes famílies. En aquest sentit cal redirigir les polítiques públiques a fer front a la pobresa i a la exclusió social.

Les diferents intervencions que ha realitzat l’associació cultural pels drets del poble amazigh a Catalunya en quant a trobar possibles solucions a les persones i famílies que estan sent colpejades per les conseqüències de la crisi econòmica comencen a veure llum.
Les accions realitzades fins al moment han arrancat compromesos molts significatius, en aquest sentit i en primer lloc cal destacar la disponibilitat que ha demostrat l’alcalde de Roses en revisar algunes de les peticions que han entrat a l’ajuntament casa per cas, en aquesta línea les últimes informacions que ens arriben evidencien avanços positius a solucionar algunes situacions urgents.

I en segon lloc la segona intervenció d’alguns membres de l’associació a la radio pública marroquí, on s'ha exposat aquesta qüestió públicament i en coneixement del diputat de la cambra baixa marroquí el senyor Nourdin Moudian que havien convidat al programa, el qual s’ha compromet a fer venir el ministre de Immigració marroquí a visitar Catalunya i concretament a visitar la ciutat de Roses on hi viu un nombrós col·lectiu d’origen marroquí.